Hjälp med takarbeten

Hjälp med takarbeten

God morgon på er alla mina härliga och fina läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni har haft en riktigt härlig start på denna vecka och att ni ser fram emot en mysig helg, trots det regniga vädret som ska komma. Jag har idag tänkt skriva ett inlägg om det här med takarbeten i Örebro med omnejd, vilket är ett ämne som jag har sett dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Ni är en hel del som har uttryckt er ha problem med att hitta bra och pålitliga företag inom denna bransch, vilket jag verkligen kan förstå. Som ni säkert redan kan lista ut, då jag alltid vill vara till så stor hjälp som jag bara kan, tänkte jag tipsa om ett företag som jag själv älskar, nämligen Mosås Biltvätt. Mosås Biltvätt är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig, som även hon vänt sig till dem för att få pålitlig hjälp inom detta. Jag har faktiskt de senaste månaderna fått väldigt mycket och bra hjälp ifrån just Mosås Biltvätt, vilket jag är väldigt glad över.

Vi har haft en del strul med taket på vårt hus här hemma, och både jag och min man har letat runt som galningar för att å den hjälp som vi hr känt att vi har behövt. Som tur var fick vi ju då tillslut hjälp av Mosås Biltvätt, som arbetar mycket med kundservice. Detta är en så viktig del hos ett företag enligt mig. Så många företag struntar helt i att arbetar med detta, vilket jag tycker är fel. Jag vill verkligen tipsa er i Örebro med omnejd att vända er till just Mosås Biltvätt. 


Kommentarer är stängda.