Skapa ny lekplats på vår förskola i Huddinge med markarbeten

Skapa ny lekplats på vår förskola i Huddinge med markarbeten

Hej på er alla fina i det vackra vårvädret

Just nu sitter vi och planerar en ny lekplats för barnen på förskolan som jag jobbar på i Huddinge. Det är en friskola för barn ett till fem år och nu har vi fått i uppdrag att komma med önskemål om hur den nya lekplatsen ska se ut. Sedan när det kommer till markarbeten och snickerier så får chefen ta hand om det och kontakta någon firma som kan hjälpa till med det. Vad gäller markarbeten så kommer ni behöva hjälp med att både riva det gamla och lägga en ny grund för det som ska byggas, dessutom tänkte vi rusta upp resten av gården så att vi får ett finare landskap.

Det vi vill är ju att barnen ska trivas och känna att gården uppmuntrar lek och utforskande. Än så länge har det varit en ganska klassisk och tråkig gård med sandlåda och gräsmatta och en liten asfalterad gång där de kan cykla. Det vi vill ha är stenplattor som är placerade som när man hoppar hage. Vi vill också ha en station där de kan få leka och utforska med vatten i rännor, och då ska vi främst ta vara på regnvatten. Sen vill vi ha gungor såklart och en sandlåda för det är sådant som alltid går hem. Men det ska också vara träd och små kullar som de kan springa och leka vid.

Hittills har vi haft en helt plan gräsmatta, men med några kullar kan vi sätta upp en rutschkana och på vintern kan man åka pulka i de små backarna. Det finns gott om idéer, sen får vi se vad förskolechefen godkänner. Jag trivs väldigt bra på mitt jobb och jag är så glad att jag får jobba på denna skolan i Huddinge. Nu ska jag jobba vidare så jag får önska er en fortsatt fin dag så länge!


Kommentarer är stängda.