Måleriarbeten och andra våriga projekt i Linköping

Måleriarbeten och andra våriga projekt i Linköping

Hej på er alla fina följare!

Ni vet ju att vi är väldigt pyssliga av oss och gillar att renovera och fixa och nu kan man nog äntligen tro att det inte blir någon mer snö i Linköping för denna vintern så man kan påbörja sina olika utomhusprojekt och måleriarbeten. Här ska vi måla om fasaden och även barnens lekstuga så att den matchar nya färgen på huset. Vi valde att inte anlita en firma för våra måleriarbeten då både jag och min sambo målat en del förut. Förra huset vi bodde i så målade vi om allt själva och vårt nya hus är dessutom ett enplanshus så därför känner vi att vi behärskar det själva.

Vi flyttade till Linköping för snart ett år sedan och vi trivs superbra. Under vintern har vi fokuserat på inomhusfix så det börjar verkligen bli så som vi vill att det ska vara. Som tur är har det inte inneburit några stora eller dyra renoveringar utan mest puts på ytan så att säga. Vissa ställen har vi målat och andra tapetserat. Min sambo är hantverkare även om han inte just jobbar med måleriarbeten så är han ju händig av sig och jag har inte ont av att ta tag i sådant jobb heller. Tur att han inte sökte en tjej som ständigt är piffad till tänderna och struttar runt i klackskor för det hade inte funkat. Visst är det roligt att göra sig fin men jag trivs lika bra i ett par snickarbyxor med målarfärg lite här och där.

Jag tycker om att vara en förebild för våra barn på det sättet att de ska se att det inte bara är pappor som gör en typ av arbeten och mammor en annan. Här hemma hjälps vi åt. Har ni några roliga projekt att se fram emot i sommar? Jag längtar verkligen till sommaren nu men våren är ju himla härlig med. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag. Kram på er!


Kommentarer är stängda.