Loppis i Ed

Loppis i Ed

Hejsan. Nu börjar sommaren gå mot höst men mig gör det inget för jag har hittat på många roliga saker under sommaren. Nu vet ni kanske vid det här laget att jag springer både på auktioner och på loppisar för jag håller på att skapa mig ett hem. Just det här med att skapa någonting från grunden med saker som inte alla andra har är min melodi, det är därför jag fullkomligt älskar en loppis i Ed med omnejd som heter Vassvikens Gammalt och Nytt

Jag vet att flera av er som följer mig här på bloggen även ni är intresserade av saker som inte har så många upplagor, det vill säga bättre begagnade rariteter från alla tidsepoker i historien. Nu är det ju så bra med Vassvikens Gammalt och Nytt att de dels har en fast butik som man kan åka till borta i Ånimskog, men det här är en loppis som också tar med sig delar ur sitt sortiment och åker runt till olika orter så att så många som möjligt ska kunna handla av dem. Det är därför det är lika mycket en loppis i Ed som det är en loppis i Ånimskog med flera städer och orter. Om ni bara visste så många fynd jag har gjort. De flesta av mina vänner inreder med möbler från Jysk och Ikea och visst är det snyggt, men det är inte min smak för jag vill ha en stil som gör att mitt hem sticker ut. Har man en gång fått smak på second hand och loppis så är det faktiskt rätt så svårt att inte låta bli och handla sådana prylar. Att intresset är stort för att gå på denna loppis i Ed med omnejd ser jag när jag är där och handlar för det brukar komma mycket folk.  


Kommentarer är stängda.