Galleri Hjertstedska Villan

Galleri Hjertstedska Villan

Hej igen! Som många av er redan vet så är ju jag verkligen en konstälskare och har nyligen funnit ett ställe här i Kungsbacka där jag befinner mig som jag tror att rätt så många av er läsare kanske också skulle uppskatta. Jag vet nämligen att jag har många läsare som också är intresserade av konst i Falkenberg, Mölndal, Varberg och andra områden där omkring och därför så hoppas jag på att jag här i dagens inlägg kommer att kunna vara så behjälplig som möjligt för så många som möjligt av er som kanske eftersöker ett sådant här företag.

I vilket fall som helst så heter alltså detta ställe inget annat än Galleri Hjertstedska Villan och jag tycker utan tvekan att det här är ett galleri som man ska besöka ifall man är intresserad av konst. Personligen så har jag nog kanske gått dit nu två eller tre gånger redan och tycker verkligen att det är hur härligt som helst att bara gå in på Galleri Hjertstedska Villan. Ifall ni skulle vilja ta och kika lite närmare på det och läsa på lite mer om vad som erbjuds, så kan jag faktiskt på en gång passa på att ta och slänga in en länk här någonstans i inlägget, så att ni smidigt kan klicka er in på Galleri Hjertstedska Villan och deras egna sida här på nätet för då finner ni ju dels mer information än vad jag kommer att gå in på här i inlägget idag samt adress och kontaktuppgifter med mera ifall ni skulle vilja höra av er till dem av någon anledning. I vilket fall som helst, så hoppas jag nu som sagt att det här kommer att vara någonting som en del av er i varje fall kommer att kunna dra nytta av!


Kommentarer är stängda.