En konstnär i Mölndal

En konstnär i Mölndal

Det är så trevligt att det finns så många som är intresserade av konst i Mölndal och Torslanda! Ja detta intresse är förstås inte begränsat endast till dessa stadsdelar, men eftersom jag själv bott i Mölndal i hela mitt liv är jag väldigt engagerad i allt som händer och sker just här! Det finns en riktigt duktig konstnär som målar så fina tavlor i olja. Kajsa Stamenkovic heter hon och det är riktigt trevligt att vi har en konstnär här i vårt bostadsområde som har så mycket att erbjuda alla som är intresserade av konst i Mölndal med omnejd, i form av väldigt vackra tavlor.  

 

Det var när jag följde med en väninna på en konstutställning som jag första gången såg Kajsa Stamenkovics tavlor och jag blev fast vid första tillfället. Jag fick reda på att Kajsa Stamenkovic visar ett urval av sina fina tavlor på sin hemsida så jag gick in där och blev förvånad över att dessa tavlor inte kostar mer än vad de gör. Jag slog till och köpte två tavlor på momangen, och de pryder nu sin plats i vardagsrummet. Uppriktigt sagt är det första gången i hela mitt liv jag har riktig konst på väggarna. Jag har nu slängt de IKEA-tavlor som hängde på väggen förut, till förmån för Kajsa Stamenkovic. Jag hoppas att jag ska kunna väcka ert intresse för denne konstnär och hennes konst i Mölndal så det vore riktigt roligt om ni ville gå in på Kajsa Stamenkovics hemsida, för då får ni själva se vilka fina tavlor hon målat i olja. Det var nog allt jag hade att säga er om just den här konstnären, jag hoppas ni ska tycka lika mycket om henne som jag! 


Kommentarer är stängda.