Annika Alm Konst

Annika Alm Konst

Hej och välkomna till ett inlägg på denna blogg. Idag har jag vart och kollat på en utställning av konst på Södermalm av Annika Alm och jag tänkte berätta lite om vad det var jag såg och hur jag uppfattade alla verk.

Jag har alltid, sedan jag var liten älskat konst. Ingen i min familj gillar det, men när jag gick i skolan så var vi på många utställningar och då föll jag för konst. Efter detta har jag och min vän gått på många utställningar och det har verkligen blivit ett fritidsintresse som jag har lagt många timmar på de senaste åren. När jag gick och kollade på konst på Södermalm så blev jag mycket inspirerad eftersom det var verk som grundade sig i den afrikanska kulturen. Jag har sett mycket under alla år jag har gått på utställningar, men Annika Alm har verkligen visat mig en helt ny sida av konsten. Eftersom de flesta konstnärer tar inspiration av varandra så blir det lätt att de flesta verk blir lika, men på grund av att hon tar in information om den afrikanska kulturen blir det mer speciellt. Min mamma och pappa tycker inte alls att det är roligt att gå på utställningar men när jag tog med dem hit så blev de överraskade över hur intressant det egentligen är. Jag kan inte säga att de är konstälskare än, men som sagt fick de se konst ur ett annat perspektiv och jag tror att det var nyttigt för dem. Vi får se om de följer med på fler utställningar med konst på Södermalm av Annika Alm. Jag tvekar inte på att de kommer stanna hemma om jag ska gå på en till utställning. Ha det fint vänner så hörs vi.


Kommentarer är stängda.